Εκδρομή στην Ιαπωνία – ALL INCLUSIVE

ΙΑΠΩΝΙΑ, ΑΣΙΑ

ΙΑΠΩΝΙΑ ταξίδι 28 Μαρτίου – 6 Απριλίου 2019 (10 ΗμέρεςALL INCLUSIVE

Η Αυτοκρατορία του Ήλιου, – Ανθισμένες Κερασιές στην Ιαπωνία
Το μεγαλύτερο ετήσιο Event 2019

Πρόγραμμα Ταξιδιού :

1η μέρα: Αθήνα – Τόκιο  28/3

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Τόκιο.

2η μέρα: Τόκιο  29/3

Asakusa Temple

Ναός Ασακούσα – Asakusa Temple

Άφιξη το πρωί και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη στον ναό Ασακούσα. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στον γνωστό δρόμο με τα ηλεκτρονικά Νακαμίσε και τα εμπορικά της Σιντζούκου και τέλος θα επισκεφτούμε το αυτοκρατορικό παλάτι. Ακολουθεί βόλτα στο TMG (κτήριο με 2 πύργους ύψους 243 μέτρων) από το οποίο θα δούμε πανοραμικά ολόκληρο το Τόκιο. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τη συνοικία Χαραζούκου που εντυπωσιάζει με τη νεανική κολεξιόν της, τους εμπορικούς δρόμους της περιοχής Ginza και τους υπέροχους κήπους του βασιλικού ανακτόρου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: Τόκιο – Νίκκο  30/3

Καταρράκτες Κέγκον Ιαπωνία-Ταξίδι

Πρωινό και αναχώρηση για το Νίκκο, όπου θα επισκεφθούμε τον ναό Τοσόγκου με τα περίτεχνα διακοσμημένα κτίσματα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα (προαιρετικό) και θα συνεχίσουμε για να θαυμάσουμε τους εντυπωσιακούς καταρράκτες Κέγκον και τη λίμνη Τσουζέντζικο (Chuzenjiko) με το τελεφερίκ. Επιστροφή στο Τόκιο και υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Καμακούρα – Χακόνε  31/3

Ηφαίστειο του Χακόνε Ιαπωνία

Πρωινό και αναχώρηση για Καμακούρα, επίσκεψη στον σιντοΐστικο ναό Tsurugaoka και βόλτα στον γεμάτο μαγαζιά διάσημο δρόμο Komachi. Αναχώρηση για Hakone (περιοχή γνωστή για τις φυσικές ιαματικές της πηγές) και κρουαζιέρα στην όμορφη λίμνη Άσι, με θέα το βουνό Φούτζι. Συνεχίσουμε με βόλτα με τελεφερίκ από το οποίο θα θαυμάσουμε το ηφαίστειο του Χακόνε. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Χακόνε και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε το μπάνιο σας στις ιαματικές πηγές της μονάδας σας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: Όρος Φούτζι – Κιότο  1/4

Πρωινό και αναχώρηση για το μουσείο τέχνης Kubota Itchiku και επίσκεψη στο βουνό Φούτζι (ανάλογα με τον καιρό). Ο κ. Κubota, επανέφερε τη σπάνια τέχνη της βαφής των κιμονό tsujigaha Κubota, μια τέχνη που είχε εγκαταλειφθεί από το 17ο αι.    Το μουσείο άνοιξε πριν από 11 χρόνια και η εσωτερική αρχιτεκτονική μοιάζει με γιαπωνέζικο τεϊοποτείο με κορμούς κυπαρισσιών 1.000 χρόνων. Παρέχει μια μοναδική θέα στο όρος Φούτζι, το οποίο έπειτα επισκεπτόμαστε. Η ομορφιά του τοπίου και οι μελωδικοί ήχοι της φύσης συνθέτουν ποικίλες διαθέσεις. Οι Ιάπωνες αναφέρουν το δάσος ως το «hot spot» της αυτοκτονίας» αλλά εκείνο που δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει είναι γιατί οι αυτόχειρες ταξιδεύουν μέρες για να φτάσουν σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο και να κρεμαστούν. Επίσης τα αποθέματα μαγνητικού σιδήρου που υπάρχουν στο υπέδαφος του δάσους αχρηστεύουν τις φθηνού κόστους πυξίδες με αποτέλεσμα πολλοί ταξιδιώτες να χάνουν τον προσανατολισμό τους. Αξιοσημείωτη είναι η ταμπέλα στην πύλη της εισόδου: «Η ζωή σου είναι ένα πολύτιμο δώρο των γονιών σου. Σε παρακαλώ σκέψου τους γονείς, τα αδέρφια και τα παιδιά σου. Μην κρατάς μέσα σου τις στεναχώριες. Μίλησε σε κάποιον»!  Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Κιότο, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: Κιότο  2/4

Βραδιά χορού με Γκέισες

Βραδιά χορού με Γκέισες

Πρωινό και επίσκεψη στον Βουδιστικό ναό Kiyomizu  και στον Σιντοΐστικό ναό Fushimi Inari. Επιβλητικοί ναοί που ξεπερνάνε τη φαντασία με απίστευτη αρχιτεκτονική, τριγυρισμένοι από κατάφυτες κερασιές. Έπειτα επισκεπτόμαστε στο Εθνικό μουσείο Παγκόσμιας κληρονομιάς του Κιότο,  το οποίο φιλοξενεί πάνω από 110.000 χιλιάδες εκθέματα της Ιαπωνικής ιστορίας από το 1897, συμπεριλαμβανομένων και τα ‘ξίφη του Κιότο’. Ακολουθεί η παραδοσιακή βραδιά χορού με Γκέισες, που θα μας συνεπάρουν με τοις αρμονικές και καλλιτεχνικές κινήσεις και τέχνη τους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο κα διανυκτέρευση.

7η μέρα: Όρος Κόγια  3/4

Όρος Κόγια Ιαπωνία

Όρος Κόγια Ιαπωνία, ταξίδι από το LE MANS CULTURAL TOURS

Πρωινό και αναχώρηση για το όρος Κόγια, το οποίο είναι γνωστό σαν την έδρα της θρησκευτικής σέκτας Σινγκόν της ιαπωνικής Βουδιστικής θρησκείας (ένα θρησκευτικό κέντρο που ιδρύθηκε το 816 από τον βουδιστή μοναχό Kobo Daishi). Ξεκινάμε με επίσκεψη στο σύμπλεγμα ναών του Danjo Garan και συνεχίζουμε στον ναό Okunoin, που λειτουργεί ως το μαυσωλείο του Kobo Daishi. Τακτοποίηση σε παραδοσιακούς γιαπωνέζικους δίκλινους κοιτώνες στον βουδιστικό ναό Keikoin. Παραδοσιακό δείπνο και διανυκτέρευση.

8η μέρα: Nάρα – Οσάκα  4/4

Εθνικό πάρκο της Νάρα, ελάφια

Εθνικό πάρκο της Νάρα με τα ελάφια

Πρωινό και αναχώρηση για τη Νάρα και επίσκεψη στον βουδιστικό ναό Todaiji. Η κύρια αίθουσα του ναού είναι το μεγαλύτερο ξύλινο κτήριο στον κόσμο. Ακολουθεί επίσκεψη στο εθνικό πάρκο της Νάρα, το οποίο φιλοξενεί περισσότερα από 1200 ελάφια που κυκλοφορούν ελεύθερα. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τον ναό Kasuga Taisha που είναι γνωστός για τα δεκάδες φανάρια τα οποία τα έχουν δωρίσει επισκέπτες. Αναχώρηση για Οσάκα όπου θα επισκεφτούμε το περίφημο κάστρο της πόλης (το μεγαλύτερο κάστρο της εποχής του). Ακολουθεί ξενάγηση στο ενυδρείο Kaiyukan, το οποίο φιλοξενεί πολλές μορφές θαλάσσιας ζωής από ολόκληρο των Ειρηνικό ωκεανό. Έπειτα, θα επισκεφτούμε την πολυσύχναστη περιοχή Dotonbori για βόλτα και ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

9η μέρα: Οσάκα – Τόκιο  5/4

Odaiba Ιαπωνία

Odaiba Ιαπωνία

Πρωινό και μεταφορά με το τρένο βολίδα στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Βόλτα για αγορές και διασκέδαση στην πολυσύχναστη περιοχή Odaiba που βρίσκεται πάνω σε τεχνητό νησί στον κόλπο του Τόκιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

10η μέρα: Τόκιο – Αθήνα 6/4

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

                                          ΤΕΛΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

βουνό Φούτζι Ιαπωνία

Τι πρέπει να περιμένετε από το ταξίδι στην Ιαπωνία: – ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ –
Θα επισκεφθούμε αξιοθέατα σε ένα μακρινό παράδεισο θαυμάζοντας τα πάρκα, τους κήπους με τα ξεχωριστά λουλούδια, ναούς, παραδοσιακές συνοικίες άλλης εποχής, γραφικά χωριά, λίμνες και ανθισμένες κερασιές απίστευτης ομορφιάς. Μοναδικός ο χορός με τις Γκέισες.

Κατά τη διαμονή μας στο βουδιστικό μοναστήρι απαιτείται λιτότητα χωρίς ιδιωτικό μπάνιο και ανέσεις, σεβασμός, αξιοπρεπής ένδυση.


ΤΙΜΕΣ:

Τιμή συμμετοχής έως 15 άτομα από Αθήνα με ημιδιατροφή: 3.850 €
Τιμή συμμετοχής παιδιού μέχρι 12 ετών από Αθήνα με ημιδιατροφή: 2.900€
Διαφορά μονόκλινου: 530€

Ιαπωνία με Le Mans Cultural Tours. Αποφύγετε χρέωση μονόκλινου. Βρείτε τον/την συνταξιδιώτη σας .


  1. Για να είναι έγκυρη μια κράτηση πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή των 1.250 ευρώ. Κρατήσεις χωρίς προκαταβολή θεωρούνται άκυρες και δεν λαμβάνονται υπόψιν.
  2. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές υπολογίστηκαν με βάση τις συναλλαγματικές ισοτιμίες και τους αεροπορικούς ναύλους που ισχύουν στις 29/11/2018. Οι τιμές αυτές είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν σε περίπτωση αλλαγής ναύλων, ή ανατιμήσεις ξένων συναλλαγματικών μονάδων. Οι αλλαγές αυτές ποικίλουν από ταξίδι σε ταξίδι γιατί οι επί τόπου πληρωμές γίνονται σε διαφορετικά νομίσματα. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή/διαδρομή/πτήσεων δεν είναι λόγος ακύρωσης του ταξιδιού.
  3. Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να αυξήσουν τις τιμές των ναύλων, των φόρων αεροδρομίων και των επίναυλων καυσίμων. Τέτοιες αυξήσεις μπορούν να ανακοινωθούν μέχρι και μια εβδομάδα πριν την αναχώρηση.
  4. Όλες οι τιμές έχουν υπολογισθεί με ελάχιστη και μέγιστη συμμετοχή για τα άτομα που αναφέρονται. Ωστόσο, τα ταξίδια εκτελούνται και με λιγότερα άτομα με ανάλογη επιβάρυνση.
  5. Ημερομηνία επιστροφής προκαταβολής σε περίπτωση ακύρωσης έως 14/02/2019. ‘Έπειτα της συγκεκριμένης ημερομηνίας, το ποσό παρακρατείτε για πληρωμή προστίμου αεροπορικών ναύλων και διαμονής.
  6. Παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής και το πρόγραμμα του ταξιδιού που σας ενδιαφέρει.

 ALPHA BANK

IBAN: GR 970 1406300630002002009236  ΔΑΦΝΗ ΚΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

• Αεροπορικά εισιτήρια απ’ ευθείας με SWISS AIRLINES από/προς Αθήνα-Χωρίς αναμονές και άφιξη το πρωί
• 1 βαλίτσα έως 23 κιλά και 1 χειραποσκευή έως 8 κιλά
• Είσοδοι όλων των μουσείων και μνημείων
Δώρο η παραδοσιακή χορευτική βραδιά με Γκέισες και παραδοσιακό Δείπνο
• Μεταφορές αεροδρόμιο – ξενοδοχείο – αεροδρόμιο
• Οδικές μεταφορές για ξενάγηση με ιδιωτικό λεωφορείο/τρένο
• American buffet breakfast, δείπνο και διαμονή σε ξενοδοχεία 4* (9 διανυκτερεύσεις)
Διαμονή σε βουδιστικό μοναστήρι με δείπνο και πρωινό
• Περιηγήσεις – Ξεναγήσεις με επίσημο τοπικό ξεναγό
• Έμπειρος συνοδός του γραφείου
• Έντυπα, Χάρτες
• Ασφάλιση αστικής ευθύνης
• ΦΠΑ
• Φόροι αεροδρομίων και Επίναυλοι καυσίμων
• Φιλοδωρήματα

Έξοδα προσωπικής φύσεως / Ποτά, τηλεφωνήματα
Οτιδήποτε προαιρετικό