Σχετικά με το Τουριστικό μας Γραφείο-ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Οργανωμένα Ταξίδια σε όλο τον κόσμο σε χαμηλές τιμές και μοναδικές προσφορές

Οργανωμένα Ταξίδια σε όλο τον κόσμο σε χαμηλές τιμές και μοναδικές προσφορές

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ο σκοπός κάθε ταξιδιού του Τουριστικού Γραφείου Le Mans cultural tour, είναι να συνδυάσει την επαγγελματική εμπειρία χρόνων με το πάθος των ταξιδιωτών για νέες ανακαλύψεις. Κάθε επόμενο ταξίδι είναι ένα νέο ταξίδι. Ο προορισμός των ονείρων σας είναι σκοπός μας.

ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ιστορία, τέχνες, αρχαιολογία, μουσεία, μουσικά ακούσματα, οδικές  βόλτες,  εκδηλώσεις με φαγητό. Όλα προσεχτικά σχεδιασμένα στον σωστό χρόνο, με κατανόηση και εκτίμηση για προς τους ταξιδιώτες για μεγιστοποίηση της εμπειρίας τους.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ

Οι οδηγοί μας συνδυάζουν την εμπειρία και το πάθος τους για τα μέρη τα οποία επιλέγουν να επισκεφτούν. Υπό την καθοδήγηση τους, περισσότερο βλέπετε παρά κοιτάτε, περισσότερο αφουγκράζεστε παρά ακούτε. Η ταξιδιωτική σας εμπειρία μεταμορφώνεται σε εμπειρία ζωής.

ΜΙΚΡΑ ΓΚΡΟΥΠ 

Μοιραστείτε το ταξίδι σας με άλλους ταξιδιώτες που  είναι συντονισμένοι με τον τρόπο που βλέπετε εσείς τον κόσμο. Ένα group με 15 – 20 συμμετέχοντες δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα .

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκτυπωμένο υλικό για κάθε εκδρομή και σε ηλεκτρονική μορφή το οποίο περιέχει αναλυτικά ιστορικά στοιχεία, οδηγίες και χάρτες, ημερήσιο πρόγραμμα, δημιουργώντας μια βαθύτερη γνώση της χώρας που επισκέπτεστε και όχι απλά μια σφαιρική εικόνα.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΕ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΑΞΙΔΙΑ

Χωρίς άσκοπες στάσεις και πρωινό ξύπνημα στις έξι. Στους περισσότερους προορισμούς μας, αξιοποιούμε τέσσερις με πέντε ημέρες ώστε να κατανοήσουμε πλήρως το μέρος, με επισκέψεις σε όλα τα κύρια μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.  Ζούμε σαν ντόπιοι παρατηρώντας τον ρυθμό τους. Κάθε χρόνο προσφέρουμε πολιτιστικά και ιδιαίτερα ταξίδια σε σπουδαίες πόλεις και περιοχές όπως το Άβαλον, Παρίσι, Ρώμη, Λισαβόνα, Όκλαντ, Νεπάλ, Ρέικιαβικ, Ροβανιέμι, Εδιμβούργο, Λούξορ, Νέα Υόρκη, Ραμπάτ, Ιερουσαλήμ, Καππαδοκία.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΕ ΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

Πολύς κόσμος νιώθει την ανάγκη να ξεχαστεί και να απομακρυνθεί από τις καθημερινές συνήθειες και ταμπού. Να βιώσει μια περιπετειώδη συμπεριφορά με πληθώρα από χαμόγελα – και αυτό ακριβώς τα καλύπτει όλα. Τώρα μπορείς να βρεις όμοιους σου ανά τον κόσμο ή το έτερο σου ήμισυ και μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας την ιστορία σου. Κάθε μόνος ταξιδιώτης είναι το αγαπημένο μας παιδί.

Le Mans Cultural Tours
Worldwide Travel Agency & Tour Operator
Καμάρι Σαντορίνη, Ελλάδα
Τ.Κ.: 84700
Τηλ: 22860 37020
Κιν: 6975890590
Call us:
Skype
Follow us:
Twitter
Join us:
Facebook

E.O.T Licence number : 1167E60000897201

Left Luggage & Transfer Service